Share this content on Facebook!
8 May 2017

Riolering verstopt

Een van de minst fijne problemen die een huiseigenaar kan hebben is een verstopt riool. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de afvoer van de wc, wasbak of wasmachine niet meer doorlopen, het zorgt ook vaak voor een doordringende rioolgeur die door heel uw huis te ruiken is. Daarom is het van groot belang dat u wanneer u te maken heeft met een verstopt riool u zo snel mogelijk contact opneemt met een professionele loodgieter.

 

Welke problemen kunnen wij oplossen

Het meest voorkomende probleem met de riolering is een verstopte afvoer, leiding, gootsteen of toilet. Gelukkig zijn deze problemen vaak snel op te lossen met de hulp van een specialist. Waarom is het belangrijk om de verstopping snel te laten verhelpen door een monteur? ontstoppen riool Omdat hoe langer u wacht met het oplossen van de verstopping, hoe meer vuil zich bij de al bestaande verstopping ophoopt. En hoe langer u wacht, hoe meer schade dit uiteindelijk kan opleveren. Wij zien namelijk vaak dat wanneer een beginnende verstopping niet snel wordt opgelost, deze groter en vaster kan worden. Wij kunnen u helpen wanneer u last heeft van deze verstoppingen in onder andere:

Daarnaast kunnen wij ook preventieve inspecties uitvoeren voor uw riolering. Hierdoor zal de kans op een verstopt riool verminderen. ontstoppen riool Ook kunnen wij uw riolering onderhouden, voor wanneer u nog geen last heeft van een verstopping.Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: